Leveren en plaatsen trekhaak

Een trekhaak plaatsen op een mobilhome (camper of motorhome) is meer werk dan het plaatsen van trekhaken onder een simpele auto. De chassis van motorhomes hebben immers andere noden. We werken daarom samen met een fabrikant van chassisverlengingen om de plaatsing van de trekhaak te kunnen garanderen.

Trekhaken voor campers en motorhomes is een stiel apart. De overbouw van de chassis vraagt om specifieke aandacht wat betreft trekhaken. Wij werken samen met een fabrikant van chassisverlengingen voor constructeurs. Zij weten als geen ander aan welke behoeften de trekhaak van een mobilhome (camper of motorhome) dient te beantwoorden. Het programma bestaat uit talloze Europees gekeurde oplossingen voor nagenoeg elke motorhome. Het afgeleverde EC-keuringsnummer moet wel degelijk overeenstemmen met de geleverde haak. Enkel grote fabrikanten kunnen hiervoor zorgen en kunnen ook de nodige garantie geven van een kwaliteitsproduct.

Hoe gaat het in zijn werk?

U bezorgt ons

  • Een kopie van het inschrijvingsbewijs,
  • Een kopie van Het gelijkvormigheidsattest (C.O.C.) van de opbouw,
  • Enkele foto' van de Camper onderaan/achteraan,
  • of U komt gewoon met Uw camper langs.

Wij vragen de juiste referenties op om een correcte prijsopgave te kunnen opstellen. Indien deze voor U in orde is monteren wij deze in onze speciaal uitgeruste werkplaats.